Ajankohtaista – Helsingin Poliisilaulajat

Ajankohtaista

//Ajankohtaista
Ajankohtaista2018-08-13T12:24:27+00:00

Tulevat esiintymiset:

Syksyn lähestyessä alkaa lähiajan ohjelmistokin selkiytymään. Joulukonsertteja on suunniteilla perinteisen Johanneksenkirkon lisäksi Tampereelle, Alajärvelle ja Seinäjoelle. Tarkemmat tiedot voit lukea täältä pian. Televisiosarjan kuvauksiakin on vireillä.

Galleriaan on lisätty kuvia Valtakunnallisten Poliisimusiikkipäivien tiimoilta.

Mukavaa loppukesää kaikille.

*****************************************************************************************************

Valtakunnalliset Poliisimusiikkipäivät

19. – 20.4.2018 järjestetään Helsingissä järjestyksessään 37. Valtakunnalliset Poliisimusiikkipäivät. Mukana ovat kaikki Suomen poliisikuorot; päivien isäntäkuorojen Helsingin Naispoliisilaulajien ja Helsingin Poliisilaulajien lisäksi Etelä-Pohjanmaan, Pohjois-Savon, Tampereen ja Turun Poliisilaulajat sekä Turun Naispoliisilaulajat. Ensikertalaisena mukana on lauluyhtye Sininen Hetki Lahdesta. Poliisimusiikkia edustaa päivillä myös Helsingin poliisisoittokunta. Solisteina laulavat oopperalaulajat Johanna Rusanen-Kartano sekä Jorma Hynninen.

Päivien aikana kuorot esiintyvät eri kohteissa kuten kouluissa, palvelutaloissa ja Kaunialan sairaalassa.

19.4. klo 18 kuorot pitävät konsertin Temppeliaukion kirkossa. Kuorot laulavat kukin omaa ohjelmistoaan.

Konserttiin on ilmainen sisäänpääsy. Ovella myydään konsertin ohjelmia à 10 €. Ohjelmasta saatava tuotto menee kokonaisuudessa Sylva.ry:lle, joka tukee syöpää sairastavia lapsia ja nuoria sekä heidän läheisiään.

20.4. klo 18 pidetään Poliisimusiikkipäivien pääkonsertti Finlandia-talossa. Tässä konsertissa solisteina laulavat Johanna Rusanen-Kartano sekä Jorma Hynninen. Kuorot esiintyvät konsertissa suurkuorona a capella -kappaleissa sekä yhdessä Helsingin poliisisoittokunnan kanssa. Huippusolistit ja ammattisoittajat yhdessä amatöörilaulajien kanssa tarjoavat mielenkiintoisen musiikkielämyksen kuulijoille.

********FINLANDIA-TALON KONSERTTI ON LOPPUUNMYYTY********

****************************************************

Helsingin Poliisilaulajat Facebookissa:

Kuoron puolelta sivuja ylläpitävä henkilö on tällä hetkellä muissa tehtävissä, mutta pyrimme parhaamme mukaan päivittämään sivuja. Toki vierailijat voi sinne omia kommenttejaan ja kuulumisiaan kirjoittaa normaaliin tapaan.